Prague Guide
Professsional Tour Guide


Бирено приключение

Сподели във Facebook

Освен с красивите си сгради и неповторима атмосфера, Прага е известна и с чудесната си бира и многобройни уютни малки кръчмички и големи бирарии, които предлагат своя марка. Непростим пропуск би било да не опитате от пенливата течност по време на престоя си. В последните десетилетия Чехия държи световен рекорд по консумация на бира на глава от населението и Вие лично можете да се убедите в качествата на чешката бира по време на нашето приятно пътешествие.

То ще започне от една от най-старите бирарии и пивоварна „У Флеку”, с над 500 годишна история. Ще продължим с още една голяма бирария „У Медвидку” или „У Вейводу”, по Ваш избор. В първата ще можете да опитате най-силната бира в света, 33 градуса, производство на техния минипивовар, а във втората – „Пилзнер” с най-високо качество, и разбира се, отлична кухня, оценена с множество международни награди. Третата ни спирка ще бъде типична чешка кръчма в центъра, посещавана не само от туристи, но и от много пражани, където ще Ви разкажа една романтична легенда за нея, докато Вие се наслаждавате на красивите стенописи и великолепния тъмен „Велкопоповицки козел”.

При интерес от Ваша страна, може да опитате някоя от манастирските бири, да посетим станалото популярно напоследък заведение, в което бирата Ви ще пристигне с влакче на релси на Вашата маса, или да отседнем в някоя от многото култови кръчми с отлична бира, местни специалитети и неповторима атмосфера, запазена през вековете. Съвет: ако сте в Прага за кратко време, има вероятност да попаднете в заведение, което е в центъра и е съвсем прилично, но е избягвано от местните хора, защото е твърде туристическо, бирата е прекалено скъпа, или кухнята не е добра. Затова се доверете на екскурзовод, който обича вкусната храна и добрата бира.

Аз съм точно такъв! Очаквам Ви!


ЕКСКЛУЗИВНИ ЕКСКУРЗИИ

Освен с красивите си сгради и неповторима атмосфера, Прага е известна и с чудесната си бира и многобройни уютни малки кръчмички и големи бирарии, които предлагат своя марка. Ето част от нашите предложения:

Бирено приключение
Екскурзия с деца

Прочети повече

МАРШРУТИ В ПРАГА

Сърцето на Европа – така определят столицата на Чехия. Популярна с историята, архитектурата и Магията която я владее. Прага е изключително популярна дестинация и привлича гости от цял свят ежегодно. Посетили я веднъж, туристите често се връщат втори и трети път. Нашите маршрути са:

Кралската обиколка /По кралския път/
Новия и стария град
Прага за втори път

Прочети повече