Prague Guide
Professsional Tour Guide


Екскурзия с деца

Сподели във Facebook

"Екскурзия с деца - мисията възможна! Ако се притеснявате да вземете децата си с Вас по време на престоя си в Прага, защото предвиждате мрънкане и недоволство докато Вие се наслаждавате на магичния град и чудесната бира, то имам добра новина за Вас - пребиваването Ви може да се превърне в незабравима приказка дори и с малчугани или тийнейджъри около Вас!

Аз съм Сиса и съм щастлива майка на три деца на възраст от 3 до 16, всички отгледани в Прага. А това означава - знам всички места в центъра, където има детски кът и са подходящи за хранене с дете; разполагам с информация за актуални детски празници в града и околностите; пазаруване на играчки, дрехи и обувки на най-добри цени; интересни места за децата извън стандартните маршрути; и не на последно място - тоалетни по пътя и места за преобличане, детски площадки, пицарии, сладолед!

Още се колебаете - свържете се с мен и ще Ви предложа индивидуална програма, съобразена с възрастта и интересите на Вашето дете. Прага предлага разнообразие за всички възрасти: музеи, галерии, паркове и архитектурни забележителности, вкусна храна и великолепна бира, но и много забава за деца от всички възрасти. Във Вашето семейно приключение незаменим екскурзовод и помощник ще бъда аз, Сиса. Гарантирам!


ЕКСКЛУЗИВНИ ЕКСКУРЗИИ

Освен с красивите си сгради и неповторима атмосфера, Прага е известна и с чудесната си бира и многобройни уютни малки кръчмички и големи бирарии, които предлагат своя марка. Ето част от нашите предложения:

Бирено приключение
Екскурзия с деца

Прочети повече

МАРШРУТИ В ПРАГА

Сърцето на Европа – така определят столицата на Чехия. Популярна с историята, архитектурата и Магията която я владее. Прага е изключително популярна дестинация и привлича гости от цял свят ежегодно. Посетили я веднъж, туристите често се връщат втори и трети път. Нашите маршрути са:

Кралската обиколка /По кралския път/
Новия и стария град
Прага за втори път

Прочети повече