Prague Guide
Professsional Tour Guide


Новия и Стария град
Nové a Staré město


Сподели във Facebook
Статуята на св. Вацлав възседнал коня, и зад него Народния Музей оттам ще започне нашата 3 часова разходка.Вървейки по този забележителен площад, ще видим сгради в различни стилове, коя от коя по-красиви и интересни. Точно тук се случва „нежната революция” през 1968 г. Малкия оазис в центъра на Прага Франтишканската градина, църквата „Дева Мария Снежна” и по улица „На Рова” ще са част от маршрута ни. Обществения дом, известен със своите рисунки от Алфонсо Муха стил Арт Нуво,френския ресторант и историческите събития които се случват в него, Барутната Кула, Къщата на Черната Мадона, улица Целетна до Стария Площад, улица Парижска и към Еврейския Квартал това предлагам да разгледате, а аз да ви разкажа какво и кога се е случило там. Ако и вие искате обадете ми се 😀

МАРШРУТИ В ПРАГА

Сърцето на Европа – така определят столицата на Чехия. Популярна с историята, архитектурата и Магията която я владее. Прага е изключително популярна дестинация и привлича гости от цял свят ежегодно. Посетили я веднъж, туристите често се връщат втори и трети път. Нашите маршрути са:

Кралската обиколка /По кралския път/
Новия и стария град
Прага за втори път

Прочети повече

ЕКСКЛУЗИВНИ ЕКСКУРЗИИ

Освен с красивите си сгради и неповторима атмосфера, Прага е известна и с чудесната си бира и многобройни уютни малки кръчмички и големи бирарии, които предлагат своя марка. Ето част от нашите предложения:

Бирено приключение
Екскурзия с деца

Прочети повече